Saarnion tila

tämä on virtuaalitalli    |    this is a sim-game stable

Tervetuloa!

"Heinäkuu tuli vastaan äkkiä, enkä edes myöhään yötä vasten valvoessani voinut uskoa, että olimme juuri päässeet askeleen lähemmäksi unelmaani. En ollut vielä myöntänyt Tuomakselle selanneeni hevosten myynti-ilmoituksia jo pitkin kevättä, mutta olin melko varma, että hän oli tehnyt omat johtopäätöksensä. Ei se sisäinen hevostyttö sieltä koskaan mihinkään kadonnut."

Kenttäratsastusta suomalaisella sisulla

Saarnion tila on hyvin perinteinen virtuaalitalli, joka toimi hetken aikaa Kuuralehdon sisartallina mutta muutti myöhemmin muotoaan täysin omaksi tilakseen. Talli sijaitsee virtuaalisessa Lempäälässä lähellä Tamperetta. Tallin hevoslauma koostuu eri rotuisista hevosista ja poneista, jotka ovat painottuneet kenttäratsastukseen mutta joiden kanssa kilpaillaan aktiivisesti myös muissa lajeissa.

Saarnion tila on ilolla, naurulla ja hyvällä tunnelmalla höystetty talli, jossa elämä on rauhallista, ja hevosten kanssa puuhaillaan sillon kun siltä tuntuu. Pihakoristeeksi hevoset eivät kuitenkaan jää, mutta kisaaminen ja jalostustyö on kausittaista. Osa hevosista on jatkuvasti jalostuskäytössä, mutta toiset saavat varsoja vain harkitusti omien jalostussuunnitelmiemme mukaan.

Tallin toiminta perustuu hyvin vahvasti tarinoihin, ja tallielämää voitkin seurata parhaiten hevosten omista päiväkirjoista. Niissä sekä omistaja että muut tallitytöt kertovat päivän kommelluksista sekä valmennuksista, jotka ovat hyvin iso osa päivittäistä talliarkeamme. Tallin omistajana toimii Solja, joka tottelee myös nimeä Soikku, hänen sekä miehensä Tuomas ja heidän kaksi lasta. Tervetuloa tutustumaan perheen elämään upeassa suomalaisessa ympäristössä ja viihtyisällä tilalla!